Hoogvliegers

Bijzonder en bevlogen!

De stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen (van 6 tot en met 17 jaar oud) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven: op een “Hoogvlieger dag” zijn ze voor een dag piloot! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. Sinds 2007 vlogen er al meer dan 12.000 kinderen. In 2022 vlogen maar liefst 777 kinderen.

Op 10 juni 2023 zijn de Hoogvliegers op Twente Airport. De kinderen gaan de lucht in en vliegen over de regio, waarbij ze zelf het vliegtuig mogen besturen. Kinderen die door hun ziekte liggend of zittend in hun eigen stoel vervoerd moeten worden kunnen mee met het speciale ambulance vliegtuig.

De stichting Hoogvliegers ontvangt geen subsidies en is geheel afhankelijk van donaties. De opbrengst van de Ronken & Vonken rally doneren we dit jaar dan ook aan stichting Hoogvliegers, zodat zo veel mogelijk kinderen een onvergetelijke dag als deze kunnen beleven.

Steun de Hoogvliegers en schrijf je in voor onze rally (of doe een vrije gift).

Locatie

Twente Airport

Wanneer

10 juni 2023

Contact

info@ronkenenvonkenrally.nl