Ronken & Vonken

Mobiliteit is in transitie. De afgelopen 150 jaar hebben de uitvinding en continue innovatie van voertuigen met een verbrandingsmotor geleid tot een ongekende toename van onze mobiliteit en individuele actieradius. De betekenis hiervan voor de verbinding tussen mensen en culturen, onze persoonlijke ontwikkeling, onze kansen en vrijheid en onze welvaart is onmiskenbaar.

Tegelijkertijd kennen we inmiddels de schadelijke gevolgen van fossiele brandstof voor het milieu. De doorontwikkeling van nieuwe energiebronnen zoals biobrandstof, elektrisch rijden en waterstof is in volle gang en zal ons minder afhankelijk maken van fossiel.

Met de Ronken en Vonken rally willen we deze transitie in beeld brengen, door met respect voor het historisch mobiele erfgoed naar de toekomst te kijken. Aan de tour rit kunnen zowel klassieke auto’s en motoren als voertuigen met moderne aandrijving (hybride, elektrisch, waterstof) meedoen. De rit zal de deelnemers door het mooie Twentse landschap langs verschillende tussenstops bij innovatieve partijen voeren

Locatie

Vliegveld Twente – Shelter B527

Wanneer

2 juli 2022

Contact

info@ronkenenvonkenrally.nl