Zakelijke deelnemers & sponsoren

Zakelijke deelnemers kunnen kiezen uit onderstaande sponsorpakketten. Na inschrijving zal contact met u opgenomen worden voor afstemming over logo / advertentie en om de gegevens van de equipes te verkrijgen (voertuiggegevens, naam bestuurder en navigator, dieetwensen e.d.). Het is ook mogelijk het goede doel te sponsoren zonder deelname aan de rally, door het kopen van een advertentie op de website, in het rallyboek of op het rallyschild (zie onder). Indien u andere sponsorwensen heeft kunt u contact opnemen met sponsor@ronkenenvonkenrally.nl of met Frido Rademaker (06-18884575).

Prijs: € 500,00
1 equipe (2 personen) inclusief BBQ na afloop - Logo met link op de website - Advertentie in het rallyboek (1/4 pagina A4)
Prijs: € 700,00
1 equipe (2 personen) inclusief BBQ na afloop - Logo met link op de website - Advertentie in het rallyboek (1/2 pagina A4) - 2 unieke Ronken en Vonken rallycaps
Prijs: € 1.000,00
2 equipes (4 personen) inclusief BBQ na afloop - Logo met link op de website - Advertentie in het rallyboek (hele pagina A4) - 4 unieke Ronken en Vonken rallycaps

Sponsoring (ook zonder rally deelname)

Full color advertentie in rallyboek
Bedrijfsnaam / Logo op rallyschild
Er is plaats voor maximaal 4 sponsoren op het rallyschild, dus wees er op tijd bij
Andere sponsorwens? Laat het ons weten!

NAW Gegevens

Geef hier uw webadres op waarnaar de vermelding op onze website moet doorlinken
Adres
Hou mij op de hoogte van toekomstige activiteiten van stichting Rotary Wheels & Wings(Vereist)

Na het plaatsen van uw bestelling van het gekozen sponsorpakket nemen wij contact met u op voor het verkrijgen van aanvullende gegevens over de deelnemende equipe (namen bestuurder, navigator, voertuigtype etc.) en wijze van sponsoring (aanleveren logo, advertentie e.d.)

Locatie

Twente Airport

Wanneer

10 juni 2023

Contact

info@ronkenenvonkenrally.nl